Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Tekstueel

Ik ben een schrijfster.
Of tekstschrijver. Copywriter. Content creator - hoe je het ook noemen wil. 
Bij voorkeur eentje die het spreekwoordelijke beestje gewoon bij de naam noemt. Ver weg van onnodig chique benamingen, allergie-veroorzakend vakjargon of slaapverwekkende vergadertaal.

Recht voor d'r raap dus. Bij voorkeur kort en bondig. In woorden die iedereen gewoon begrijpt. Weinig jaloersmakend zou je zeggen, maar pak de gemiddelde tekst er maar eens bij... Veel poeha, bizar weinig inhoud. En mijn talent is juist om dát om te draaien.

Met alle Brabantse bescheidenheid van dien - ben ik daar nog eens kei goed in ook. En het goede nieuws is: één belletje en ik leg ook jou de woorden zó in de mond. Spreekwoordelijk dan ;)

Schrijftrainingen

Misschien doe je dat ook wel veel liever zelf: de juiste woorden vinden.
En dat kan ook! Schrijven kan namelijk ie-de-reen.
Alleen niet zo goed als ik. 

Dat klinkt vast arrogant, ik kan je verzekeren: zo is het niet bedoeld. 
Maar ik doe dit dagelijks, veel, in een rap tempo, met verschillende doeleinden, binnen diverse branches. Een kleine voorsprong heb ik dus wel.
Daarom ben ik schrijfster en verdien jij op een andere manier je brood. 

Eén geluk, daar is na mijn training bijna niets meer van te merken. 
Want met liefde en (vooral heel veel) plezier deel ik de kleine kneepjes van mijn mooie vak ook graag met jou.

Creatieve sparringspartner

En dan nog iets; dat schrijven mag dan misschien wel mijn absolute specialiteit zijn, toch is mijn repertoire breder dan alleen dat. Op een spontane manier aan de slag met je merk en/of je verhaal? Ook daar bemoei ik me graag tegenaan! Gewapend met een scala aan praktijkvoorbeelden - bekend en minder bekend - die de ambitie aanwakkeren en altijd kritische vragen paraat om je eens vanuit een ander perspectief te laten vertrekken.

Dat kan op een laagdrempelige manier door bijvoorbeeld een ommetje te maken aan het begin / einde van je werkdag óf het lunch-moment te nemen om jou en je team bij te praten. Al leert de ervaring dat ook de welbekende 15.00 uurs-dip zich hier uitstekend voor leent. Maar ook de meer verdiepende en interactieve workshop - op maat gemaakt - is alleen al de moeite waard door de vernieuwde energie en verfrissende blik!

Schroom ook in dat geval dus ook niet om contact met me op te nemen. 
Ideeën genoeg!